Hesabın silinmesini talep et
GLand Lite
Verilerinizin kontrolü sizde. Ekibimizden, uygulamayı yeniden yüklemeden hesabınızı ve ilişkili bulut verilerini silmesini isteyin.
GPS Area Measure - GLand Lite
Basit, yönlendirmeli bir süreç
- 1
İsteğinizi e-postayla gönderin
Hesap e-postanızı ve oturum açma yönteminizi ekleyin. Mümkünse hesabınızın e-postasından gönderin.
- 2
Hesap sahipliğini onaylayın
Ekibimiz bunun sizin hesabınız olduğunu doğrulamak için yanıt verebilir. Şifrenizi veya oturum açma kodlarınızı asla paylaşmayın.
- 3
Onay alma
Talebinizi aldıktan sonra 30 gün içinde işleme koyarız ve silme işlemi tamamlandığında size e-posta göndeririz.
Neler silinir?
Hesap ve profil
GLand Lite oturum açma hesabınız, adınız, e-posta adresiniz ve kayıtlı profil bilgileriniz.
Bulut yedeklemeleri
Yedeklenen ölçümler, koordinatlar, notlar, formlar ve fotoğraflar da dahil olmak üzere hesabınızın yedekleri.
Yasal, güvenlik veya dolandırıcılığı önleme nedenleriyle sınırlı kayıtların saklanması gerekiyorsa yanıtımızda neyin, neden ve ne kadar süreyle saklandığı açıklanacaktır. İsteğinizdeki bilgiler sahipliği doğrulamak, silme işlemini gerçekleştirmek ve size yanıt vermek için kullanılır.
Bilmeniz gereken birkaç şey
Premium abonelikler ve ödemeler
Premium, mağaza hesabınızı GLand Lite hesabınızdan ayrı olarak kullanır. GLand Lite hesabınızı silmek, bir aboneliği iptal etmez veya Google Play veya Apple tarafından tutulan ödeme kayıtlarını silmez. Yenilemeyi durdurmak için aboneliğinizi ayrı olarak yönetin. Aboneliğinizi iptal etmeden hesabınızın silinmesini talep edebilirsiniz.
Cihazınıza kaydedilen ölçümler
Cihazlarınızdaki ölçümler, fotoğraflar ve dışa aktarılan dosyalar, siz onları silene kadar kalır. Bulut hesabının silinmesi bu dosyaları uzaktan silmez. Uygulamadaki yerel ölçümleri ve dışa aktarılan dosyaları cihazınızın dosya yöneticisi aracılığıyla silin.
Fikrinizi mi değiştirdiniz veya uygulamada zaten talepte bulundunuz mu?
Bir e-posta isteğini geri çekmek için ekibimiz işleme başlamadan önce istek e-postanıza yanıt verin. Oturum açmak, e-postayla gönderilen isteği otomatik olarak iptal etmez.
Uygulamada zaten bir istek gönderdiyseniz tekrar e-posta göndermenize gerek yoktur. Aynı hesapta tekrar oturum açmak, halen beklemede olan bir uygulama içi isteği iptal eder. Silme işlemi başladıktan sonra bunu durduramayabilir veya verileri kurtaramayabiliriz.