UW ACCOUNT & GEGEVENS

Verzoek om accountverwijdering
GLand Lite

U heeft de controle over uw gegevens. Vraag ons team om uw account en bijbehorende cloudgegevens te verwijderen, zonder de app opnieuw te installeren.

GPS Area Measure - GLand Lite

01

Een eenvoudig, begeleid proces

  1. 1

    E-mail uw verzoek

    Voeg het e-mailadres van uw account en de inlogmethode toe. Verzend indien mogelijk vanuit uw account-e-mailadres.

  2. 2

    Bevestig het eigendom van het account

    Ons team kan antwoorden om te bevestigen dat het uw account is. Deel nooit uw wachtwoord of inlogcodes.

  3. 3

    Bevestiging ontvangen

    Wij verwerken uw verzoek binnen 30 dagen na ontvangst en sturen u een e-mail wanneer het verwijderen is voltooid.

02

Wat wordt verwijderd

  • Account & profiel

    Uw GLand Lite-inlogaccount, naam, e-mailadres en opgeslagen profielinformatie.

  • Cloudback-ups

    De back-ups van uw account, inclusief back-upmetingen, coördinaten, notities, formulieren en foto's.

Als beperkte gegevens moeten worden bewaard om juridische, veiligheids- of fraudepreventieredenen, zal ons antwoord uitleggen wat er wordt bewaard, waarom en voor hoe lang. De informatie in uw verzoek wordt gebruikt om het eigendom te verifiëren, de verwijdering te verwerken en u te antwoorden.

03

Een paar dingen om te weten

Premium-abonnementen en betalingen

Premium gebruikt uw winkelaccount afzonderlijk van uw GLand Lite-account. Als u uw GLand Lite-account verwijdert, wordt een abonnement niet opgezegd en worden de betalingsgegevens van Google Play of Apple niet verwijderd. Beheer uw abonnement afzonderlijk om de verlenging te stoppen. U kunt een accountverwijdering aanvragen zonder eerst uw abonnement op te zeggen.

Metingen opgeslagen op uw apparaat

Metingen, foto's en geëxporteerde bestanden blijven op uw apparaten staan totdat u ze zelf verwijdert. Bij het verwijderen van een cloudaccount worden deze bestanden niet op afstand gewist. Verwijder lokale metingen in de app en geëxporteerde bestanden via de bestandsbeheerder van uw apparaat.

Van gedachten veranderd of al aangevraagd in de app?

Om een ​​e-mailverzoek in te trekken, beantwoordt u uw e-mailverzoek voordat ons team het begint te verwerken. Als u zich aanmeldt, wordt een per e-mail verzonden verzoek niet automatisch geannuleerd.

Als u al een verzoek in de app heeft ingediend, hoeft u niet opnieuw te e-mailen. Als u zich opnieuw aanmeldt bij hetzelfde account, annuleert u een in-app-verzoek dat nog in behandeling is. Zodra het verwijderen is begonnen, kunnen we dit mogelijk niet meer stoppen of de gegevens herstellen.