Fiók törlésének kérése
GLand Lite
Ön irányítja adatait. Kérje meg csapatunkat, hogy töröljék fiókját és a kapcsolódó felhőadatokat az alkalmazás újratelepítése nélkül.
GPS Area Measure - GLand Lite
Egyszerű, irányított folyamat
- 1
Küldje el kérését e-mailben
Adja meg fiókjához tartozó e-mail-címét és bejelentkezési módját. Ha tud, küldjön e-mailt a fiókjából.
- 2
Erősítse meg a fiók tulajdonjogát
Csapatunk válaszolhat az Ön fiókjának ellenőrzésére. Soha ne ossza meg jelszavát vagy bejelentkezési kódját.
- 3
Megerősítés fogadása
Kérelmét a kézhezvételtől számított 30 napon belül feldolgozzuk, és e-mailben értesítjük, ha a törlés befejeződött.
Mi törlődik
Fiók és profil
Az Ön GLand Lite bejelentkezési fiókja, neve, e-mail címe és mentett profilinformációi.
Felhőbeli biztonsági mentések
Fiókjának biztonsági másolatai, beleértve a biztonsági másolatot tartalmazó méréseket, koordinátákat, feljegyzéseket, űrlapokat és fényképeket.
Ha jogi, biztonsági vagy csalásmegelőzési okokból korlátozott nyilvántartásokat kell megőrizni, válaszunk elmagyarázza, mit, miért és mennyi ideig őriznek meg. A kérelmében szereplő információkat a tulajdonjog igazolására, a törlés feldolgozására és az Önnek szóló válaszadásra használjuk fel.
Néhány tudnivaló
Prémium előfizetések és fizetések
A Premium az üzletfiókját a GLand Lite-fiókjától elkülönítve használja. A GLand Lite fiók törlése nem törli az előfizetést, és nem törli a Google Play vagy az Apple által tárolt fizetési rekordokat. A megújítás leállításához kezelje külön előfizetését. Kérheti a fiók törlését az előfizetés lemondása nélkül.
Az eszközére mentett mérések
Az eszközökön lévő mérések, fényképek és exportált fájlok mindaddig megmaradnak, amíg Ön nem törli őket. A felhőfiók törlése nem törli távolról ezeket a fájlokat. Törölje a helyi méréseket az alkalmazásban és az exportált fájlokat az eszköz fájlkezelőjén keresztül.
Meggondolta magát, vagy már kérte az alkalmazásban?
Egy e-mailes kérés visszavonásához válaszoljon a kérelmező e-mailre, mielőtt csapatunk elkezdené feldolgozni azt. A bejelentkezés nem vonja vissza automatikusan az e-mailben küldött kérelmet.
Ha már benyújtott kérelmet az alkalmazásban, nem kell újra e-mailt küldenie. Ha újra bejelentkezik ugyanabba a fiókba, akkor törli a még függőben lévő alkalmazáson belüli kérelmet. A törlés megkezdése után előfordulhat, hogy nem tudjuk leállítani vagy visszaállítani az adatokat.