CONTUL ȘI DATELE DVS

Solicitați ștergerea contului
GLand Lite

Dețineți controlul asupra datelor dvs. Solicitați echipei noastre să vă ștergă contul și datele asociate din cloud, fără a reinstala aplicația.

GPS Area Measure - GLand Lite

01

Un proces simplu, ghidat

  1. 1

    Trimiteți solicitarea prin e-mail

    Includeți e-mailul contului și metoda de conectare. Trimite e-mail din contul tău dacă poți.

  2. 2

    Confirmați calitatea de proprietar al contului

    Echipa noastră poate răspunde pentru a verifica că este contul dvs. Nu vă împărtășiți niciodată parola sau codurile de conectare.

  3. 3

    Primiți confirmarea

    Procesăm solicitarea dvs. în termen de 30 de zile de la primire și vă e-mail când ștergerea este completă.

02

Ceea ce este șters

  • Cont și profil

    Contul dvs. de conectare GLand Lite, numele, adresa de e-mail și informațiile de profil salvate.

  • Copii de rezervă în cloud

    Copiile de rezervă ale contului dvs., inclusiv măsurătorile, coordonatele, notele, formularele și fotografiile de rezervă.

Dacă înregistrările limitate trebuie păstrate din motive legale, de securitate sau de prevenire a fraudei, răspunsul nostru va explica ce este păstrat, de ce și pentru cât timp. Informațiile din solicitarea dvs. sunt folosite pentru a verifica calitatea de proprietar, pentru a procesa ștergerea și pentru a vă răspunde.

03

Câteva lucruri de știut

Abonamente și plăți premium

Premium vă folosește contul de magazin separat de contul GLand Lite. Ștergerea contului dvs. GLand Lite nu anulează un abonament sau nu șterge înregistrările de plată deținute de Google Play sau Apple. Gestionați-vă abonamentul separat pentru a opri reînnoirea. Puteți solicita ștergerea contului fără a vă anula mai întâi abonamentul.

Măsurătorile salvate pe dispozitivul dvs

Măsurătorile, fotografiile și fișierele exportate de pe dispozitivele dvs. rămân până când le ștergeți singur. Ștergerea contului cloud nu șterge de la distanță aceste fișiere. Ștergeți măsurătorile locale din aplicație și fișierele exportate prin managerul de fișiere al dispozitivului dvs.

Te-ai răzgândit sau ai fost deja solicitat în aplicație?

Pentru a retrage o solicitare prin e-mail, răspundeți la e-mailul de solicitare înainte ca echipa noastră să înceapă să o proceseze. Conectarea nu anulează automat o solicitare trimisă prin e-mail.

Dacă ați trimis deja o solicitare în aplicație, nu trebuie să trimiteți din nou un e-mail. Conectarea din nou la același cont anulează o solicitare în aplicație care este încă în așteptare. Odată ce ștergerea a început, este posibil să nu putem să o oprim sau să recuperăm datele.